Conflict? [RESOLVED]

Any feedback, suggestion, bug reports, problems....
Post Reply
Daisy
Posts: 2
Joined: Wed May 14, 2008 11:03 am

Conflict? [RESOLVED]

Post by Daisy » Wed May 14, 2008 11:11 am

I'm using Version 3.2.0 of flagfox. This version is the last, that's running. All updates failed. After downloading and restarting firefox, the icon does't appear. In the Addon-Settings I can read please restart firefox. After downloading version 3.2. 1 firefox changed the theme form walnut to default, but the flagfox does't work. The same with version 3.2.5.
What can I do?
Greetings from germany!

Advertisements

 

User avatar
DaveG
Flagfox Developer
Posts: 723
Joined: Wed Oct 03, 2007 9:06 pm
Location: Philadelphia, USA

Re: Conflict?

Post by DaveG » Wed May 14, 2008 2:11 pm

Weird. I don't see how Flagfox could be at fault here. Nothing in Flagfox should be able to alter your theme. Did you also update something else at the same time? What version of Firefox are you running, and on what operating system?

Please give steps 4 and 5 here a try.

Daisy
Posts: 2
Joined: Wed May 14, 2008 11:03 am

Re: Conflict?

Post by Daisy » Mon May 19, 2008 7:20 pm

Thank you for your hints. In a new profile the Walnut-Theme and the newest flagfox version are working together properly.

Greetings from Germany!

User avatar
DaveG
Flagfox Developer
Posts: 723
Joined: Wed Oct 03, 2007 9:06 pm
Location: Philadelphia, USA

Re: Conflict?

Post by DaveG » Tue May 20, 2008 6:46 pm

I don't suppose you figured out what caused this in your old profile?

Post Reply