flash dead [OBSOLETE]

Any feedback, suggestion, bug reports, problems....
Post Reply
Havik79
Posts: 1
Joined: Sun Nov 18, 2007 5:48 pm

flash dead [OBSOLETE]

Post by Havik79 » Sun Nov 18, 2007 5:57 pm

im using ff 2.0.0.9 just got it today, and i am using flag 3.0.7 and when its enabled some how it disables flashplayer from working.
using windows xp home oem, just did a full clean install deleting temp files, and app data, made sure im using the latest flash player and plug in.

Advertisements

 

User avatar
rleeden
Site Admin
Posts: 110
Joined: Mon Oct 01, 2007 3:13 pm
Location: London, England
Contact:

Re: flash dead

Post by rleeden » Sun Nov 18, 2007 6:25 pm

Really?

So if you go to a page with Flash on it, such as http://www.adobe.com/shockwave/welcome/ and you have Flagfox installed the flash animation doesn't work? But if you remove Flagfox, and visit the same site it works?

I've not experienced this problem, and I can't imagine how Flagfox could interfere with flash?

User avatar
DaveG
Flagfox Developer
Posts: 723
Joined: Wed Oct 03, 2007 9:06 pm
Location: Philadelphia, USA

Re: flash dead

Post by DaveG » Wed Nov 21, 2007 10:12 pm

This is odd... My only guess would be that there's some extension conflict with Flagfox that's resulting in Flash issues. Give Flagfox 3.1 a try, whenever AMO feels like clearing the update for download. I've fixed quite a few things that should help a lot with conflicts.

Please post a reply here after you've updated and tried 3.1, and tell us if it helps or not.

Post Reply