problem with version 3 and newsfox [FIXED]

Any feedback, suggestion, bug reports, problems....
Post Reply
asral
Posts: 2
Joined: Fri Oct 05, 2007 9:43 am

problem with version 3 and newsfox [FIXED]

Post by asral » Fri Oct 05, 2007 10:17 am

After installing flagfox version 3.1 I've had problems with newsfox, which I use for rss feeds.

What happens is a slowdown whenever the newsfox tab was visible. There is no problem with other pages.

What happens is:
I have about 30 feeds on newsfox and there is a delay of about 1 sec. on every action taken on the page. I'm back to version 2 and everything is fine.

My guess what happens is that flagfox is trying to display a flag for each feed and causing a delay.
btw I use xpsp2.

regards,
asral

Advertisements

 

User avatar
rleeden
Site Admin
Posts: 109
Joined: Mon Oct 01, 2007 3:13 pm
Location: London, England
Contact:

Re: problem with version 3 and newsfox

Post by rleeden » Fri Oct 05, 2007 11:14 am

Hi Asral

Yeah, looks like there is a conflict. I've installed Newsfox and there is definitely a noticeable delay when Flagfox V3 is also installed.

I'll PM the code maintainer, to make sure he sees this thread. I'm guessing the problem is that the 'URL' for Newsfox is chrome://newsfox/content/newsfox.xul which Flagfox doesn't understand.

Thanks for the feedback.

Richard

User avatar
DaveG
Flagfox Developer
Posts: 722
Joined: Wed Oct 03, 2007 9:06 pm
Location: Philadelphia, USA

Re: problem with version 3 and newsfox

Post by DaveG » Fri Oct 05, 2007 10:28 pm

Hi there. Thanks for reporting this.

I've done a new profile with 3.0.1 and Newsfox, and the problem shows itself as soon as you load Newsfox up. Easily repeatable. However, when I try with my new 3.0.2 fixes it's much nicer. It seems the "chrome://" issues I fixed apply here too. I'll wrap this version up and get it posted today. After you try the new version, please give it a test.

User avatar
rleeden
Site Admin
Posts: 109
Joined: Mon Oct 01, 2007 3:13 pm
Location: London, England
Contact:

Re: problem with version 3 and newsfox

Post by rleeden » Sat Oct 06, 2007 8:32 am

Thanks Dave.

I've just released version 3.0.2 on the website. I've tried it with Newsfox and it seems to be working fine now.

Asral, can you try out this new version?

Richard

asral
Posts: 2
Joined: Fri Oct 05, 2007 9:43 am

Re: problem with version 3 and newsfox

Post by asral » Sat Oct 06, 2007 12:55 pm

So far no problems using 3.0.2.

As a matter of fact I use quite a lot of extensions (about 60 - didn't count) and no problems.

thanks for the quick update.

asral
regards

User avatar
rleeden
Site Admin
Posts: 109
Joined: Mon Oct 01, 2007 3:13 pm
Location: London, England
Contact:

Re: problem with version 3 and newsfox

Post by rleeden » Sat Oct 06, 2007 4:50 pm

That's good to hear. :D

Thanks for the feedback.

Post Reply