No Flag, just world icon

Any feedback, suggestion, bug reports, problems....
Post Reply
User avatar
diverjer
Posts: 2
Joined: Wed Jul 11, 2018 5:48 pm
Location: Kansas U.S.A.

No Flag, just world icon

Post by diverjer » Wed Jul 11, 2018 5:53 pm

It is not a problem to me, but wonder if I am doing something wrong. Some sites, like Yahoo.com, only have a world icon and no flag. Is this something I am doing or something Yahoo does to block Firefox?

Advertisements

 

User avatar
diverjer
Posts: 2
Joined: Wed Jul 11, 2018 5:48 pm
Location: Kansas U.S.A.

Re: No Flag, just world icon

Post by diverjer » Wed Jul 11, 2018 8:08 pm

Well now it shows up, maybe it was restarting FF?

Post Reply